Uw professionele salon in huiselijke sfeer

Informatie over:

Microdermabrasie

Dit is een methode voor mechanische peeling.
Vanwege het directe resultaat behoord het tot de meest verkozen behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren.

Dankzij een gecontroleerde stroom kristallen worden geleidelijk de dode en beschadigde huidcellen van de huid af geslepen.
Door deze af te slijpen krijgen de onderliggende huidlagen de mogelijkheid om nieuwe huidcellen te produceren.

Effecten na de behandeling

  • gladdere huid
  • vermindering van zachte rimpels
  • regeneratie van de huid en vermindering van ontstaan van dode huidcellen
  • reductie van mee-eters
  • vergroot de opname van de actieve bestanddelen in schoonheidsproducten
  • Verwekt fibroblasten voor de aanmaak van collageen en elastine
  • Versterkt het bindweefsel 


Exfoliëren met zuren

Exfoliatie is een behandeling waarbij de bovenste huidcellen weg worden geweekt met behulp van zuren.

De zuren hebben een zeer breed spectrum van werking en effect bij het verhelpen van verscheidene huidproblemen.

Zowel de diepte, als de intensiteit van het weken wordt individueel gekozen, afhankelijk van het probleem.

De behandeling zelf is gebaseerd op het precies wegweken van de bovenste huidlaag, wat op zijn beurt zorgt bij de diepere lagen van de huid voor een sterke vernieuwing van zowel collageen als elastine productie.

Het effect is een gladdere, strakkere, verfriste, verlichtte huid met minder verkleuringen, oppervlakkige rimpels, littekens en mee-eters.

Als de huid niet te veel problemen heeft is het effect na de eerste behandeling al te zien.

In geval van diepe rimpels, acne littekens en verkleuringen, zijn meerdere behandelingen met verantwoorde tussenpauzes nodig.IBX                       

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. 

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

manicure tytanowy (sns)

 nl; 

Producten van SNS ( Signature Nails System ) zijn organische nagel verzorgingsproducten. Het is natuurlijk en gezond op je echte nagels. Geen geur, nauwelijks chemische vloeistoffen, geen primer, geen UV-licht, veel dunnere laagjes mogelijk dan bij andere producten, licht van gewicht, en wat nog belangrijker is, het helpt uw nagels te groeien en sterker en gezonder te worden. Er zijn meer dan honderd varianten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld naturel, een kleurtje of glitters. Het is de nieuwe revolutie in de Nederlandse nagelbranche. De S.N.S is op heel andere manier aan de nagel gebracht. Hiervoor is geen pensel , primer of UV lamp nodig zoals acryl of gel .Als de nagels op gewenste lengte met een tips geplakt zijn , dan word er een dun laagje lijm aangebracht dan de hele nagel in de SNS pot gedipt. laag bij laag tot de nagel wordt gedekt met het product op de gewenste dikheid , je nagel wordt in de vorm gevijld en afgewerkt met de gel top .

PL :

SNS – Tytanowy Manicure to absolutna nowość na rynku polskiej stylizacji paznokci.Tytanowy Manicure gwarantuje :
- naturalną grubość paznokcia
- wzmocnienie naturalnej płytki
- Bez utwardzania w lampie.
- trwałość manicure 4 tygodnie
Manicure Tytanowy cieszy się doskonałą opinią w USA. Metoda stylizacji SNS proponuje innowacyjny manicure o tytanowej trwałości. Produkt SNS to zupełnie rewolucyjny sposób na zdrowe i zadbane paznokcie, teraz dostępny już u Olga's Beauty Salon.Z Manicure Tytanowym na produktach SNS paznokcie są błyszczące, naturalnie cienkie i mocne.